Tetamu Rindu

Wednesday, 6 November 2013

Assalamualaikum....

Selamat malam tetamu-tetamu Bicara Tinta Siti Khadijah..

Terlebih dahulu SK nak ucapkan terima kasih sebab sudi berkunjung ke blog SK yang tak seberapa ni...Sesiapa yang belum dapatkan novel2 SK, boleh dapatkan di kedai buku Popular, MPH, atau boleh dapatkan secara online dengan Penerbit Karyaseni. SK tak janjikan karya SK sempurna tetapi insya-Allah semoga ada pengajaran yang boleh diambil...

Pada yang memberi komen dekat blog, MAAF SK nak ucapkan sebab buat masa sekarang siti tak dapat nak balas...line slow macam siput sedut...hihihihi...apa-apa pun teruskan memberi komen ya...terima kasih yang tak terhingga...muahhhhhh...:-*

"Wahai umat manusia! sesungguhnya Kami telah mencipta kamu semua daripada golongan lelaki dan wanita dan kami juga menjadikan kamu pelbagai bangsa dan puak, supaya kamu dapat berkenal-kenalan. Sesungguhnya, semulia-mulia kamu di sisi Allah adalah orang yang paling bertakwa. Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui dan Maha Mendalam Pengetahuannya."- ( al-Hujurat : 13 )

Peace and Love
Siti Khadijah

5 comments:

 1. terima kasih jgk kat siti sbb update bab 26 jadikan aku yg kedua..best2..
  tahniah..hopefully jadi next novel eyh??

  ReplyDelete
 2. Thanks sbb update jayk bab 26. Best sgt semua cerita2 SK. Hopefully dapat novel ni dgn ingkar cinta. Tak sabar pulak nak tunggu.
  -aisya-

  ReplyDelete
 3. Awhh thanks sbb update jadikan aku yang kedua tu. Terubat rindu dekat thaqif dgn nuha. Hope will be the next novel with ingkar cinta. Rindu pulak dekat zhafran dgn wardah. Tak sabar nak tunggu diaorg semua.

  -dilla-

  ReplyDelete
 4. Terima kasih gak sbb update bab 26 jadikan aku yang kedua. Hopefully it will be the next novel okay. Saya tak sabar nak tunggu novel ni dgn ingkar cinta keluar. Rindu dekat zhafran dgn wardah lah.

  -siti-

  ReplyDelete
 5. Sama2...insya allah SK akan update jadikan aku yg kedua sampai bab 30...dan e-novel jadikan aku yang kedua dan ingkar cinta, SK akan jadikan novel...sama2 la tunggu ye novel ini diterbitkan...mungkin akan makan masa yang lama..harap2 u all dapat tunggu ye....sayang u all semua...:-)

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.